Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Koruilua

Pidän kovasti korujen tekemisestä, mutta nykyisin sille ei tunnu löytyvän paljoakaan aikaa. 

Tässä kuitenkin muutamia viimeisimpiä aikaansaannoksia.

Mummon tuttava tilasi vihreätupsuisen kirjanmerkin kissamaskotilla. Päädyin valitsemaan kissan, mille saa itse liimattua 'timantti'silmät (jotka sopivat tupsun kanssa hyvin yhteen).
Toivottavasti tilaaja pitää merkistään (:

Mau!

Samalla liimauskerralla halusin kokeilla lasikapusseja. Leikkasin kuvioidusta paperista perhosen keskiruumiin kaulakoruun, sekä siivet korvakoruihin. Perhosten kohdalla paperissa on pienehköjä kimmalle'klimppejä' (kuulostaapa kauniilta), joden kohdalta kapussi ei (tietenkään) ole liimautunut paperiin asti vaan väliin on jäänyt ilmakuplia. Tämnä oli kyllä tiedossa mahdollisuutena, mutta halusin silti yrittää. Mielstäni lopputuloksesta tuli silti hauska.

Halusin koruun muutakin kuin pelkän riipuksen.


Alunperin kaikkien kolmen perhoskorun oli tarkoitus päätyä kaulakoruun, mutten saanut sommiteltua niitä mielstäni sopivalla tavalla. Myös tämä ratkaisu on ihan sopiva.

Tässä kuvassa ilmakuplat näkyvät hyvin.


Samalla kertaa liimasin 'timantteja' myös tähän valmistusta odottaneeseen hopeoituun kukkariipukseen. Pöllö-fanina lisäsin vielä pienen hopeoidun pöllön keskelle istuskelemaan.


Näihin liimauksiin käytin UHU Plus -liimaa. Liimauksen pitäisi kestää 300kg veto neliösentillä, jos liima on kovetettu 150 asteessa. Tietenkään tällaisissa koruissa se ei ole tarpeellista, mutta kyseinen liima on erittäin hyväksi havaittu muun muassa sormuksissa. Liima muuttui kuivuessaan kellertäväksi, joten ostin toista liimaa kapussien liimausta varten. Seuraavalla liimauskerralla testataan siis sitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti